021.420.59.02, 0766.010.531, 0751.193.276, 0727.281.587, 0751.193.278  | 

Acces cont  |  Inregistrare  |  Plata si livrare  |  Rate

  
  
  
  
 Poze Generator curent diesel Kipor KDE 175 S3 ProX

  • Poze Generator curent diesel Kipor KDE 175 S3 ProX
  • Poze Generator curent diesel Kipor KDE 175 S3 ProX
  • Poze Generator curent diesel Kipor KDE 175 S3 ProX
 
 
Pin It


Generator curent diesel Kipor KDE 175 S3 ProX

Cod: 11500011751

Pret (TVA INCLUS): 107.237 RON

Stoc limitat

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Generator curent diesel Kipor KDE 175 S3 ProX

Ansamblu prietenos cu mediul inconjurator, adaptabil oricarei situatii. Noua linie de generatoare Pro-X oferita de KIPOR are puteri variind de la 11 pana la 200kVA. Generatoarele sunt special construite pentru a fi durabile, compacte si usor de utilizat. Gama Pro-X este rezultatul activitatii KIPOR de inovare pentru a veni in sprijinul clientului. Acestea incorporeaza mai multe caracteristici, precum: putere mare, siguranta in utilizare, design ergonomic, usor de reparat si intretinut. Durabilitate si rezistenta in conditii grele.

Generatoarele Pro-X sunt echipate cu motoare Kipor avand patru supape per cilindru. Motoarele ofera economie excelenta in functionare, pornire rapida si functionare continua stabila, silentiozitate, chiar si in cele mai severe conditii.

Robustete, Siguranta, Ergonomie,Mentenanta, Manipulare … Descoperiti toate inovatiile noii linii de generatoare Pro-X pentru o performata de durata!

Prize de curent mai sigure. Panou separat cu prizele de curent. Siguranta este imbunatatita considerabil, iar protectia impotriva picaturilor de ploaie este consolidata.

Capac de protectie la ploaie pentru toba de esapament. Noile generatoare sunt echipate cu capac la toba de esapament pentru protectie impotriva stropilor de apa. Conducta de racire performanta. Generatorul este echipat cu o ventilatie performanta, reducand semnificativ temperatura apei. Temperatura interioara se reduce cu pana la 8°C.

Comutator acumulator. Comutatorul acumulatorului previne scurgerile, prelungind durata de viata a acestuia. Ofera mai multa siguranta in utilizare si imbunatateste modul de pornire al generatorului.

Alternator de renume. Noile alternatoare Kipor sunt special fabricate pentru utilizarea generatoarelor Pro-X. Uzura alternatoarelor de tip sincron fara perii colectoare este minima, acestea putand fi capabile sa furnizeze puteri de iesire variind de la 11 la 200 kVA. Raspund rapid la fluctuatiile de sarcina si ofera putere stabila si suficienta in orice moment. Ofera fiabilitate si respecta cele mai stricte cerinte de calitate. Atat bobinajul auxiliar, cat si PMG (alternator cu magneti permanenti) ofera o pornire rapida si capacitate buna la scurtcircuit. Alternatoarele necesita o intretinere minima si respecta standardele in vigoare.

- Prize de curent mai sigure - Comutator acumulator - Usa de acces la radiator - Radiator imbunatatit - Conducta de racire performanta - Capac de protectie la ploaie pentru toba de esapament - Capac radiator din plastic

Simplificarea intretinerii generatorului. Toate componentele care necesita revizii periodice au fost mutate pe o singura parte a generatorului.

 


Detalii produs


Categorie: GENERATOARE DE CURENT, GENERATOARE DE CURENT INDUSTRIALE

Greutate produs: 2481.00 kg.

Producator: KIPOR

KIPOR
Beneficiind de două capacităţi de producţie şi de un departament propriu de cercetare, Wuxi Kipor Power Co., Ltd s-a impus rapid în domeniul generatoarelor, motopompelor şi utilajelor agricole.

Cod produs (SKU): 11500011751


  
  

  

Producatori

    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

  

  

Oferte speciale