Poze Hidrofor Economy JETInox 110/22, Tricomserv

 
 
Pin It


Hidrofor Economy JETInox 110/22, Tricomserv

: 350425

Pret (TVA INCLUS): 499 RON

Stoc furnizor

Pretul include TVA 19%, Pretul nu include cheltuielile de livrare. Un agent va va contacta in vederea confirmarii comenzii cat si pentru comunicarea taxelor de livrare.

Hidrofor Economy JETInox 110/22, Tricomserv, 350425

Hidroforul Economy JET Inox 110/22  cu pompă autoamorsantă se compune din, pompă autoamorsantă cu carcasă de inox;Vas de presiune ; Presostat; Manometru; Furtun antivibrant; Cablu de alimentare.Pompa este etanşată mecanic la arbore cu o presetupă (grafit / ceramică ). Funcţionarea pompei fără apă duce la deteriorarea presetupei.

Vasul de presiune are o membrană de cauciuc alimentar între apă şi perna de aer.Motorul este asincron monofazat cu rotorul in scurt-circuit, răcire cu aer.În vasul de presiune şi  în reţeaua utilizatorilor, apa este menţinută sub presiunea pernei de aer.Această presiune variază între valorile delimitate de presostat şi este menţinută între aceste valori de pompă, care intră în funcţiune şi se opreşte la comanda presostatului.

Perna de aer se crează pompând aer în vas prin supapa aflată la unul din capetele vasului. Presiunea iniţială a aerului din vas(măsurată la supapa de aer) trebuie să fie aproximativ 1,5 bar.Perna de aer, are rol de a permite acumularea unei cantităţi de apă în rezervor, care poate fi consumată fără ca pompa să intre în funcţiune. Această cantitatea se acumulează de fiecare dată în rezervor, după închiderea tuturor consumatorilor, până la oprirea pompei.

Mod de utilizare Hidrofor Economy JETInox 110/22, Tricomserv, 350425, 1100 W, 42 m, 3,6 mc/h:

Hidroforul Economy JET Inox 110/22 asigură menţinerea sub presiune permanentă a apei într-o reţea de conducte pentru alimentarea cu apă a unei clădiri, a unei ferme sau pentru irigaţii mici. Prin menţinerea în rezervorul hidroforului a unei perne de aer se asigură în vas o rezervă de apă sub presiune, fără ca motorul pompei să lucreze continuu.

Temperatura mediului ambiant în care se instalează hidroforul poate fi între +5 ºC si +40 ºC, cu umiditatea maximă a aerului 80 % la 20 ºC

Temperatura maximă a lichidului vehiculat este 35 ºC

Se utilizează sub acoperiş, în spaţii ferite de acţiunea radiaţiei solare directe şi a precipitaţiilor atmosferice.

Beneficii client:

Datorita pompei auto-amorsante, nu mai este necesar sa puneti apa in ea la fiecare utilizare este dotata cu presostat incat sa regleze presiunea, atat pentru robinetul din casa cat si pentru aspersoarele din gradina datorita manometrului puteti verifica oricand presiunea este usor, doar 16.8 kg se poate folosi atat pentru alimentarea cu apa in casa cat si pentru udarea gradinii vas voluminos de 22 l

Avantaje specifice produsului:

Detine un condensator de pornire incorporat şi protecţie termică autoresetabilă motor puternic de 1100W.

Corpul pompei este din inox pentru o rezistenta mai mare in timp

Date tehnice Hidrofor Economy JETInox 110/22, Tricomserv, 350425, 1100 W, 42 m, 3,6 mc/h:

Alimentare

 220V

Putere

1100 W

Debit  

3,6 mc/h

Inaltime    

42 m

Aspiratie

9m

Volumul vasului           

22 litri

Oprirea pompei        

2.8 bar

Pornirea pompei       

1.4 bar

Racord aspiratie / refulare

1 “

Greutate: 14.4 kg
Producator: Tricomserv

 


Detalii produs


Categorie: Hidrofoare 24L

Greutate produs: 15 kg.

Producator: TRICOMSERV

Cod produs - SKU: 350425Produse similare


  
  

  
  

  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!