Poze Hidropresa pentru fructe TH40

 
 
Pin It


Hidropresa pentru fructe TH40

Cod: TH40

Pret (TVA inclus): 3.790 RON Reducere 5%

Pret Promo (TVA inclus): 3.603 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 19%, Pretul nu include cheltuielile de livrare

Hidropresa pentru fructe TH40

Prezentare scurta hidropresă pentru fructe, th40

Hidropresele fac parte dintr-o gama noua de produse ce faciliteaza obtinerea din pulpa de fructe de sucuri, cidru, bauturi distilate si altele. Fara a folosi forta fizica si energia electrica, functionarea este simpla si se bazeaza pe folosirea presiunii apei curente de retea care este introdusa in interiorul unei membrane de cauciuc natural pozitionata pe axul central vertical al hidropresei.

In momentul in care apa de la retea intra in interiorul membranei, aceasta se umfla si preseaza fructele care au fost anterior taiate si maruntite inpingand dinspre axul central catre exterior si  realizand presarea pe peretele interior al cosului de inox, intr-o maniera uniforma, proces in urma caruia rezulta un suc proaspat, plin de arome naturale .

Cosul este realizat din inox alimentar la fel ca toate celelalte parti interne ale hidropresei, in timp ce baza si capacul sunt realizate din aluminiu robust si rezistent la fel ca toate celelalte componente ale hidropresei. Intreg sistemul este protejat impotriva suprapresiunii de o supapa de siguranta tarata la 3 bari.

Producator: Lore Enologia - Italia

MODEL

TH40

Diametru exterior coş D1  (mm)

350

Înălţime coş h  (mm)

475

Capacitate nominală (L)

40

Diametru exterior membrană D2  (mm)

190

Presiune maximă admisibilă    PS  (bar)

3,0

Temperatură admisibilă min./max. (°C)

-10/+50

Masă(kg)

26

Înălţime totală H (mm)

920

Înălţime canal de descărcare h1 (mm)

300

 


Detalii produs


Categorie: Mori electrice&Prese fructe

Greutate produs: 26 kg.

Producator: LORE ENOLOGIA

Cod produs (SKU): TH40


  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?





  

  

Oferte speciale