Poze Incalzitor pentru terasa electric cu raze infrarosii Calore IRC3000CN, 3000 W

  • Poze Incalzitor pentru terasa electric cu raze infrarosii Calore IRC3000CN, 3000 W
  • Poze Incalzitor pentru terasa electric cu raze infrarosii Calore IRC3000CN, 3000 W
 
 
Pin It


Incalzitor pentru terasa electric cu raze infrarosii Calore IRC3000CN, 3000 W

: IRC3000

Pret (TVA inclus): 1.428 RON Reducere 3%

Pret Promo (TVA inclus): 1.380 RON

Stoc furnizor

Pretul include TVA 19%, Pretul nu include cheltuielile de livrare. Un agent va va contacta in vederea confirmarii comenzii cat si pentru comunicarea taxelor de livrare.

Incalzitor pentru terasa electric cu raze infrarosii Calore IRC3000CN, 3000 W

FORMULA DE CALCUL A PUTERII NECESARE

Puterea calorica necesara pentru a incalzi cu radiatoare suspendate se calculeaza prin inmultirea suprafetei ce trebuie incalzita (METRI PATRATI) cu coeficientul R. Acest coeficient variaza in functie de utilizare:

SPATIU INCALZIT LA NIVEL GLOBAL DE RADIATOARE Cladire industriala, garaj, atelier, sala sport, depozit Biserica, terasa, spatiu de evenimente, servicii
Local izolat recent corespunzator 150 W / MP 200 W / MP
Local izolat mediu 200 W / MP 250 W / MP
Local slab izolat 250 W / MP 300 W / MP
Local neizolat 300 W / MP 350 W / MP

 

ZONA INDEPENDENTA INCADRATA DE MAI MULTE RADIATOARE Cladire industriala, garaj, atelier, sala sport, depozit Biserica, terasa, spatiu de evenimente, servicii
  250 W / MP 350 W / MP

 

ZONA INDEPENDENTA INCALZITA DE UN SINGUR RADIATOR Cladire industriala, garaj, atelier, sala sport, depozit Biserica, terasa, spatiu de evenimente, servicii
  300 W / MP 350 W / MP

Numai asa se calculeaza corect necesarul de putere. Va rog sa luati in calcul acest rationament cand comandati un produs de incalzire Calore comercializat de noi. In acest fel veti reusi sa eliminati orice problema tehnica si un eventual retur

Incalzitor de terasa de exterior cu raze infrarosii (cu halogen, cu cuart) IRC3000CN CALORE cu carcasa de epoxy neagraechipat cu lampa infrarosie cu halogen antiscanteie. 
Putere calorica de 3000W si tensiune de alimentare este 230V. 
Acest tip de incalzitor poate fi pozitionat la inaltimi de aproximativ 2-2,5m, pe pereti sau pe tavan, gratie sistemului de fixare din dotarea standard. 
Productie: FRANTA

Acest incalzitor cu raze infrarosii este potrivit pentru asigurarea necesarului de caldura la EXTERIOR avand clasa de protectie IPX5 (rezistenta la praf si umezeala).

Incalzitorul de terasa cu raze infrarosii IRC3000CN cu carcasa de INOX este destinat pentru incalzire locala.
Fara fum, fara mirosuri
Fara zgomot, fara flux de aer
Rezultat maxim de incalzire in doua secunde de la pornire
Fara condens sau consum de oxigen
Adecvat pentru utilizare la EXTERIOR

Incalzitoarele de terasa seria IRC CALORE functioneaza exclusiv cu alimentare electrica. 
Destinate sa fie suspendate la inaltime sau fixate pe perete gratie suportului orientabil, acestea sunt simplu de instalat si de utilizat. 
Perceptia caldurii este instantanee. 
Beneficiind de clasa de protectie IPX5, aceste incalzitoare de terasa cu raze infrarosii de exterior se pot instala in aer liber, dar si la interior, fiind potrivite pentru incalzirea spatiilor foarte inalte, slab izolate sau deschise catre exterior.
Aceste incalzitoare cu raze infrarosii pot fi utilizate temporar pentru incalzirea zonelor sau posturilor de lucru cu volum mare de aer (ateliere, depozite, biserici, magazine, restaurante...), dar si a zonelor in aer liber (curti, terase, fumoare, receptii, tribune, santiere...) 

Eficienta
Emitand puteri cuprinse intre 1500 si 4500W incalzitoarele electrice cu raze infrarosii Seria IRC CALORE sunt echipate cu lampi cu halogen (cuart) anti-scanteie de calitate superioara, care emit raze infrarosii ce incalzesc in mod direct persoanele si obiectele, fara pierderi de energie in aer, in mod silentios si fara ventilarea aerului. Acestea emit putere maxima in mai putin de 2 secunde de la punerea in functiune, fara perioada de preincalzire. 
 
Economice 
Dispunand de o instalare simpla, rapida si economica, incalzitoarele electrice cu raze infrarosii Seria IRC CALORE  permit economii substantiale prin incalzirea exclusiva a zonelor selectate, fara a tine cont de volumul global de aer din incapere, de izolarea cladirii sau de eventuala deschidere a usilor. 

Negru sau Inox 
Incalzitoarele electrice cu raze infrarosii Seria IRC CALORE sunt disponibile cu doua tipuri diferite de carcasa: 
• Din otel inoxidabil (gama CI) cu garantia unei durate indelungate de viata, in special la exterior. 
• Din otel cu vopsea neagra (gama CN) varianta mai economica destinata pentru utilizarea in spatii acoperite. 

Cele 2 versiuni sunt echipate in serie cu grilaj de protectie si suport orientabil (unghi maxim 45°), beneficiind de un indice de protectie IPX5 care permite utilizarea lor in aer liber chiar si in conditii de ploaie. 
Lampa cu halogen (cuart) cu filament tungsten asigura o durata de viata medie de aproximativ 5.000 ore (exceptand actionarea cu senzor de prezenta). 

Pozitionare 
Incalzitoarele electrice cu raze infrarosii Seria IRC CALORE se instaleaza la inaltimi cuprinse intre 2,2m si 4,5m, in functie de model si de intensitatea caldurii dorite.
Acestea pot fi suspendate sau fixate pe perete datorita suportului orientabil care permite directionarea caldurii in locul dorit (unghi maxim 45°).
Emitatorul de raze infrarosii trebuie indepartat la o distanta de cel putin 50cm de orice suprafata sau obstacol. 
Incalzitoarele electrice cu raze infrarosii Seria IRC CALORE nu vor fi instalate in spatii foarte prafuite, intrucat acumularea prafului pe lampa va impiedica emisia razelor infrarosii, reducand semnificativ durata sa de viata. Incalzitoarele electrice cu raze infrarosii Seria IRC CALORE pot fi utilizate pentru incalzirea unei cladiri la nivel global sau doar a unei zone.
In acest caz, pentru un confort sporit, este de preferat sa se incadreze zona de mai multe aparate mai degraba, decat sa se amplaseze un singur radiator mai puternic.

In orice caz, puterea instalata nu trebuie sa depaseasca 400W/mp.

Produs fabricat in FRANTA

 


Detalii produs


Categorie: Incalzitoare de terasa, Panouri radiante

Greutate produs: 5 kg.

Producator: CALORE

Cod produs - SKU: IRC3000Produse similare


  
  

  
  

  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!