021.420.59.02 , 0751.193.276 , 0727.281.587 , 0766.010.531  | 

Acces cont  |  Inregistrare  |  Plata si livrare  |  Rate

  
  

Motosapa Verdina HSD1G-80 motor Briggs + set 5 Accesorii

Cod: WHSD1G80PC

Pret (TVA INCLUS): 2.990 RON

Stoc furnizor

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Motosapa Verdina HSD1G-80 motor Briggs + set 5 Accesorii

  • Setul contine: roti metalice, plug cu brazdar, plug pentru scos cartofi, plug reglabil pentru bilonat, adaptoare prindere accesorii (2 buc.).
  • Accesoriile care pot fi montate pe motocultivatorul Verdina sunt: roti metalice, rarita (plug de bilonat reglabil), plug cu un brazdar, plug pentru scos cartofi. Acestea pot fi montate cu usurinta cu ajutorul a doua dispozitive de prindere.
  • Motoprasitoarea Verdina este un utilaj agricol robust si fiabil care face fata cerintelor de lucru in conditii dificile(pamant uscat, intarit). Transmisa pe lant este in baie de ulei. Masa proprie mare precum si cutia de viteze din fonta fac din aceasta sapatoare un utilaj ideal pentru lucrul pe suprafete mari de teren.

Motoprasitoarea Verdina este un utilaj agricol robust si fiabil care face fata cerintelor de lucru in conditii dificile(pamant uscat, intarit). Transmisa pe lant este in baie de ulei. Masa proprie mare precum si cutia de viteze din fonta fac din aceasta sapatoare un utilaj ideal pentru lucrul pe suprafete mari de teren. Accesoriile sunt: roti metalice, rarita (plug de bilonat reglabil), plug cu un brazdar, plug pentru scos cartofi, sape.


Date tehnice:

Motorul
Producator motor Briggs&Stratton
Tip motor 950 Series
Cilindree 208 cm³
Putere 6.5 cp/4.8 kW@3600rpm
Transmisie Curea+Lant
Viteze 2 inainte+1inapoi
Adancime de lucru 120-220 mm
Latime de lucru 80 cm
Maner Reglabil
Greutate 82 kg


Setul contine: roti metalice, plug cu brazdar, plug pentru scos cartofi, plug reglabil pentru bilonat, adaptoare prindere accesorii (2 buc.).

 


Detalii produs


Categorie: Motocultoare

Greutate produs: 82.00 kg.

Producator: VERDINA

VERDINA
Unelte agricole, accesorii, masini de tuns gazonul si nu numai. Marca importata de Husqvarna Romania. Motoare Briggs&Stratton.

Cod produs (SKU): WHSD1G80PC


  
  

  

Producatori

    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?