Poze Motounealta, motocoasa Husqvarna 555 FX

 
 
Pin It


Motounealta, motocoasa Husqvarna 555 FX

: 966 62 91-01

Pret (TVA inclus): 4.160 RON Reducere 4%

Pret Promo (TVA inclus): 3.999 RON

Pretul include TVA 19%, Pretul nu include cheltuielile de livrare. Un agent va va contacta in vederea confirmarii comenzii cat si pentru comunicarea taxelor de livrare.

Motounealta, motocoasa Husqvarna 555 FX este o motounealta pentru curatiri forestiere usor de utilizat cu performante deosebite care inglobeaza solutii ergonomice unice. Lungimea tubului si unghiul de 24 de grade al capului de taiere simplifica doborarea directionala. Puternicul motor X-TORQ permite acceleratii rapide, emisii de noxe si consum de combustibil scazute. Manerul este inclinat la 7 grade pentru o mai buna pozitie in timpul taierii. Controlul acceleratiei cu degetul mare are avantajul unei utilizari mai facile pe perioada indelungata de timp. Sistemul LowVib imbunatateste ergonomia datorita reducerii transmiterii vibratiilor de la motor la utilizator. Usor de pornit, cu valva de decompresie Smart Start. Livrat standard cu ham Trio Balance si disc de taiere cu 22 de dinti pentru curatiri forestiere.

Aceste motounelte sunt destinate taierii ierbii, astarilor, arbustilor pe suprafete mici si medii, dar si operatiilor de intretinere forestiera. Avand scopuri atat de dificile, motouneltele Husqvarna,  sunt concepute pentru o utilizare indelungata, in conditii dificile de lucru.

In general, aceste motounelte sunt COMBI, adica sunt proiectate sa functioneze atat cu cap de taiere pentru iarba groasa/uscata  sau lastari (disc metalic), cat si cu cap de taiere pentru iarba (cap trimmy cu fir de taiere), practic, Husqvarna asigurand doua unelte intr-una singura.

Datorita faptului ca motocoasele si trimmerele sunt unelte purtate de catre utilizator, Husqvarna a acordat o atentie deosebita atat  greutatii acestora, cat si hamului de sustinere si manerelor de prindere, astfel incat sa nu provoace dureri de spate sau sa forteze corpul sa adopte pozitii anormale pe durata utilizarii acestora.

Sistemul smart-start permite pornirea mult mai usoara a uneltelor, tensiunea in firul demaror fiind redusa aproape la jumatate.

Motorul care actioneaza capul de taiere este puternic, dar in acelasi timp nu foarte greu,  pentru a mentine o manevrabilitate buna a motouneltelor pentru taierea ierbii, lastarilor sau arbustilor.

Putere 2.8 kW / 3.8 CP Viteza maximă de putere 9000 rpm Viteza maximă recomandată 13000 rpm motorului Ralanti 2800 rpm Bujie NGK BPMR7A Distanța dintre electrozi 0,5 mm / 0.02 " Nivelul vibrațiilor echivalent (ahv, eq) stânga / dreapta se ocupe de 2.1/2.3 m / s ² Nivelul de presiune acustică la urechea operatorului 103 dB (A) Nivelul de putere acustică, garantat (LWA) 117 dB (A) Greutate 8.9 kg Lungimea tubului 1355 mm / inch 53.35 Diametrul tubului 35 mm / 1.38 "

 


Detalii produs


Categorie: Motocoase

Greutate produs: 8.9 kg.

Producator: HUSQVARNA

Cod produs - SKU: 966 62 91-01Produse similare


  
  

  
  

  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!