Transport si retururi

Metode de transport si reguli


Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii(unde este cazul) ,in baza proformei transmise de catre noi.

In cazul persoanelor juridice pentru a intra in posesia coletului trebuie sa prezinte stampila firmei sau o imputernicire semnata.

Livrarea se face prin curier(firma de curierat agreata de noi este FAN COURIER), se achita taxa de curier.


Puteti solicita returul de produse pentru urmatoarele situatii:

  • Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site

Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii, costurile de transport fiid suportate de catre cumparator. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de cumparator.

  • Produse nefunctionale in primele 24 de ore de la receptie sau colete ce prezinta deteriorari

Daca produsul primit este nefunctional in primele 24 de ore de la receptia efectiva,  ridicarea de la sediul - sau receptia la domiciliu prin curier - puteti reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in acest termen, in vederea inlocuirii cu un produs nou.

Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.

  • Produse ce v-au fost livrate gresit

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de -.

  • Produse defecte in perioada de garantie

Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi returnate in Centrul de Service - daca a fost emis pentru ele un Certificat de Garantie -.

Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi prezentate intr-un centru de service al producatorului daca a fost emis pentru ele un Certificat de Garantie din partea producatorului.

NOTA
In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

  • Returnarea produselor resigilate

Recomandam verificarea imediat dupa receptie a acestor produse. Nu se accepta returul produselor pentru accesorii lipsa sau pentru alte motive care sunt prezentate in starea produsului. Pentru aceasta categorie de produse contravaloarea se returneaza doar in urmatoarele conditii:

  • produsul se defecteaza in perioada de garantie prevazuta
  • defectul nu poate fi remediat intr-un interval de 15 zile lucratoare
  • produsul defect nu poate fi inlocuit cu un produs similar
  • produsele pot fi returnate in termen de maxim 30 zile, in cazul comenzilor online sau telefonice, produsele sunt returnate, costurile de curier sunt suportate de catre cumparator ,se va returna intreaga suma dupa ce verificam daca produsul este in perfecta stare de functionare asa cum a fost expediat si daca este in conditii optime pentru revanzare .