Politica de confidentialitate

SC ELIDA LUX CONSTRUCT SRL respectă legile în vigoare privind confidenţialitatea informaţiilor (Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea daleor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice). Magazinul online www.magazin-unelte.ro şi SC ELIDA LUX CONSTRUCT SRL se angajază să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terţi şi să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienţii săi, precum şi în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcţionarea site-ului şi a ofertelor acestuia. 

De ce colectăm informaţii personale?
Pentru că ne ajută să vă furnizăm servicii de un nivel superior. Datele personale precum nume, prenume, adresă de email, adresă fizică şi aşa mai departe ne sunt necesare pentru a asigura derularea şi finalizarea tranzacţiilor în cel mai comod şi mai rapid mod pentru dumneavoastră. În plus, informaţiile dvs. personale ne permit să vă menţinem informat cu privire la lansarea noilor produse, oferte speciale şi alte evenimente de care este posibil să fiţi interesat. Recepţionarea acestui gen de informaţii este în întregime la latitudinea dvs., putând opta în orice moment pentru renunţarea la aceste servicii.

Scopul colectarii datelor:

Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal, SC ELIDA LUX CONSTRUCT SRL le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:

- pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra;

- pentru a va confirma serviciile pe care le-ati achizitionat in sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la aceste servicii (istoricul comenzilor, facturi etc);

- transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;

- informatii despre promotii prin posta si telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la produsele ELIDA LUX CONSTRUCT SRL;

ELIDA LUX CONSTRUCT SRL poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale ELIDA LUX CONSTRUCT SRL si ale site-ului www.magazin-unelte.ro; actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

Atunci cand ELIDA LUX CONSTRUCT SRL este solicitat sa furnizeze date cu caracter personal sau nu se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii stricte a obiectului solicitarii.

Dezvăluirea informaţiilor

SC ELIDA LUX CONSTRUCT SRL acordă o importanţă majoră confidenţialităţii. SC ELIDA LUX CONSTRUCT SRL se angajează să nu vândă, să nu ofere, să nu împrumute şi să nu cesioneze către terţe entităţi informaţiile dvs. personale colectate prin intermediul magazinului online. SC ELIDA LUX CONSTRUCT SRL nu va divulga adresa dvs. de email altor persoane care accesează acest site fără acordul dvs. explicit. Exista posibilitatea să fim obligaţi prin lege să dezvăluim informaţiile dvs. personale. Informaţiile pot fi de asemenea dezvăluite dacă se determină că dezvăluirea este necesară din motive de siguranţă naţională, aplicarea legilor, sau în alte cazuri de importanţă publică.

SC ELIDA LUX CONSTRUCT SRL se angajează să ia măsuri (inclusiv administrative, tehnice şi fizice) pentru protejarea informaţiilor dvs. personale împotriva pierderii, furtului şi utilizării incorecte a acestora, precum şi împotriva accesului neautorizat, dezvăluirii, alterării şi distrugerii acestora.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa prin e-mail la adresa: elida.luxconstruct@gmail.com

Dacă aveţi întrebări sau dubii asupra regulilor de confidenţialitate aplicate de către compania noastră, vă stăm la dispoziţie la adresa: elida.luxconstruct@gmail.com