Robot tuns gazon

Robotul de tuns gazonul Husqvarna


Nu este necesara colectarea ierbii taiate


Robotul de tuns gazonul produce brazde subtiri de iarba, pe care nu le veti observa, prin urmare nu este nevoie sa le colectati. Lasandu-le pe gazon, acesta se va fertiliza in mod natural.


Stie sa se intoarca la baza


Robotul de tuns gazon este ghidata prin cabluri de delimitare in jurul gradinii dvs. In cadrul acestei zone, masina se deplaseaza in tipare neregulate, astfel incat sa nu apara linii sau urme de tundere în iarba.


Se reincarca automat


Robotul de tuns gazonul este actionat cu baterie si este livrat impreuna cu o statie de incarcare care se poate conecta la priza electrica din gradina. Dupa ce a terminat operatia de tundere, aceasta revine automat la statia de reincarcare.


Gradini complexe


Robotul de tuns gazon poate sa gestioneze grădinile mari si complexe, cu obstacole multe si diverse. Aceasta nu are probleme la tunderea gazoanelor cu inclinare de pana la 45% (24°).


Gazon sanatos


Robotul de tuns gazonul Husqvarna Automower taie mereu iarba, pe masura ce aceasta creste. Acesta este de departe cel mai prietenos mod de a taia iarba. In timp ce tunderea obisnuita taie, de regula, cativa centimetri de iarba care este apoi colectata si indepartata, taierile efectuate de Robotul de tuns gazonul Husqvarna Automower au doar cativa milimetri lungime. Acestea vor cadea pe sol, vor forma un strat protector si va vor fertiliza gazonul.


Sigur si in bune conditii


Robotul de tuns gazonul Husqvarna Automower este protejat in cateva moduri contra tentativelor de furt. Este necesar un cod PIN pentru orice interventie. O alarma va suna imediat in cazul in care codul este ignorat cand masina de tuns este oprita sau ridicata. Masina este inutila in cazul furtului, deoarece nu se potriveste cu alte statii de incarcare. Iar daca este raportata ca furata, aceasta este marcata pentru a nu primi asistenta in niciun service Husqvarna din lume.


Instalare usoara, utilizare fara efort


Robotul de tuns gazon Husqvarna Automower este complet automat si functioneaza in interiorul unui gard electronic, creat de un cablu de delimitare. Daca bateriile se descarca, masina revine la statia de incarcare. Dupa instalarea care poate fi efectuata de dvs. sau de distribuitor, va veti bucura mai multi ani de un gazon care practic nu necesita intretinere.Kit-ul de instalare cuprinde 3 variante diferite cu preturi diferite in functie de dimensiunea si complexitatea peluzei. Kit-ul de instalare nu este inclus în pretul utilajului. 


Null