Service

Asiguram service scule electrice, termice, utilaje industriale mici si furnizare de piese de schimb originale in garantie si post garantie pentru marcile comercializate de firma noastra: BOSCHSKILDREMELMAKITAMAKTECDeWALTBLACK&DECKERHITACHI, METABO, MILWAUKEE, STANLEY, STIHL si ABAC.

Termene de reparare :
- Service autorizat in maxim 48 de ore sau maxim 5 zile lucrătoare pentru reparaţii uzuale (90% din cazuri se rezolvă în 24 de ore);
- Pentru cazuri speciale timpul de reparaţie este în funcţie de perioada estimată a importării pieselor sau subansamblelor defecte.

Telefon service: 0751.193.278 (Nea Nicu)

Toate reparatiile se fac doar cu piese de schimb originale furnizate de catre producatorii sculelor electrice.

Produsele care au nevoie de reparatii sunt colectate prin intermediul biroului de receptie al departamentului Service si sunt preluate de specialistii nostri. Acestia analizeaza defectiunile fiecarui produs si comunica in cel mai scurt timp operatiunile necesare pentru punerea in functiune a aparatelor si durata de executie a lucrarii.

Toate tipurile de produse comercializate beneficiaza de consultanta tehnica gratuita si de service performant asigurat de o echipa bine pregatita in domeniul tehnica.

Va asiguram intretinere periodica planificata, conform specificatiilor producatorilor si in baza unui contract de service, astfel incat sculele electrice sa fie intretinute corespunzator si pentru a elimina eventualele probleme care pot sa apara din cauza intretinerii necorespunzatoare.