Service Makita

Daca sunteti in cautarea unui service Makita de inalta calitate, dodat cu aparatura de testare a produselor pentru o functionare impecabila, de un serviciu rapid sau de sfaturi si consiliere pentru achizitia unui produs, Service-ul magazin-unelte.ro prin specialistii sai, va ofera de fiecare data solutia perfecta.

Daca sunteti posesorul unuia sau mai multor produse din gama Makita, echipa magazin-unelte.ro va este un prieten la indemana, ce va poate oferi atat o revizie periodica pentru acestea cat si interventia rapida si reparatia in cazul unei functionari anormale. Mereu in pas cu tehnologia si foarte bine pregatiti in domeniul electricelor, specialistii magazin-unelte.ro rezolva orice problema.

Pentru o buna functionare a sculelor electrice si preintampinarea problemelor tehnice, se recomanda o revizie periodica intotita.

In cazul unei utilizari intensive recomandam ca aceasta revizie sa fie facuta in mod obligatoriu datorita unui grad de uzura mai mare.

Ce reprezinta revizia tehnica pentru scule electrice Makita?

  • Verificare si dupa caz inlocuirea periilor colectoare (schimbarea carbunilor);
  • Gresarea/ungerea elementelor angrenante;
  • Curatarea / Deprafuirea / Suflarea zonelor de aerisire;
  • Verificarea cablului de alimentarea si dupa caz schimbarea acestuia;
  • Testarea cu aparate profesionale a acumulatorilor.
  • Verificare grad uzura rotor.

Serviciile efectuate de Service-ul nostru, punerea în functiune, service si reparatii în perioada de - garantie si post-garantie, verificarea tehnica periodica, autorizarea functionarii, interventia este efectuata de specialisti, tehnicieni si ingineri autorizati.

Service Makita autorizati sunt dotati cu echipamente profesionale de masura si control, acces rapid la piese de schimb
Viteza de interventie si promptitudine în rezolvarea solicitarilor dumneavoastra
Oferta completa de servicii
Stocul propriu de piese de schimb si dotarile cu aparate de masura si control conform standardelor impuse de Makita, conduc la scurtarea timpilor de rezolvare a solicitarilor dumneavoastra.
Toate reparatiile se fac doar cu piese de schimb originale furnizate de catre producatorii sculelor electrice.

Servicii si avantaje oferite de Service-ul Makita (magazin-unelte.ro)

  • Rapiditate – Garantam cel mai scurt timp de reparatie si repunere in functiune pentru toate produsele din gama Makita;
  • Piese de calitate – Pentru reparatie echipa magazin-unelte.ro foloseste numai piese originale garantand o rezistenta de lunga durata;
  • Constatare gratuita;
  • Consiliere de specialitate;